top of page
Herent 1-45.jpg

Wie we zijn en

Waar we voor staan

Bij Sanitair Roeland Marine werkt een vast jong team iedere dag opnieuw met passie en liefde voor het vak onder leiding van Roeland. Deze laatste studeerde af als loodgieter en mocht na zijn studies ook meteen starten in het bedrijf waar hij stage had gelopen. Nadien ging hij in dienst bij een zelfstandige loodgieter die hem de knepen van het vak leerde kennen. De zin voor ondernemen zat er in en hij begon in dezelfde tijd ook zelf als loodgieter in bijberoep. Na 5 jaar leende het werk er zich toe om in hoofdberoep te kunnen starten. 

 

Nu zoveel jaren later hebben we een multidisciplinair team kunnen samen stellen, waaronder ook steeds een vaste medewerker op het bureau. Dit zorgt ervoor dat mails en telefoontjes steeds snel beantwoord worden en er een duidelijke communicatie is. 

 

We beschikken over een zeer hecht, professioneel, respectvol team waar je steeds op kan rekenen. Een goede, menselijke communicatie tussen ons en de klanten vinden we zeer belangrijk. 

Tussen Kerst en nieuw 2019 gaf mijn ketel een foutcode. Naar verschillende loodgieters gebeld maar niemand kon mij helpen. Ik zou tot in januari zonder warm water zitten. Aangezien ik van de buurt was kon Roeland wel uitzonderlijk langskomen en mijn probleem tijdelijk oplossen tot er een nieuwe ketel kon worden gezet. Top service! 5 sterren!

Thomas Vdr

bottom of page