top of page

Coördinatieproject

Naast verwarming, sanitair, rioleringswerken, noem maar op, nemen we ook graag de coördinatie van totaalrenovaties op ons. Wij werken steeds samen met partners die elk een krak zijn in hun vak! Door onze connecties hoeft u dus niet voor ieder werk zelf opzoek te gaan naar de juiste persoon, wij kennen ze namelijk al en weten dat we op hun kunnen rekenen!

Naast verwarming, sanitair, rioleringswerken, noem maar op, nemen we ook graag de coördinatie van totaalrenovaties op ons. Wij werken steeds samen met partners die elk een krak zijn in hun vak! Door onze connecties hoeft u dus niet voor ieder werk zelf opzoek te gaan naar de juiste persoon, wij kennen ze namelijk al en weten dat we op hun kunnen rekenen! Wij zijn ook bij ieder bezoek aan de werf zelf aanwezig zodat we de klant op meer technische vlakken te kunnen bijstaan. We verzamelen van iedereen de offertes, en maken een algemene richtplanning op voor iedereen.

 

Hier ziet u enkele beelden van zo een coördinatieproject. Een oude kapperszaak werd omgevormd tot onder andere een moderne bureauruimte! Naast de coördinatie van het project zorgden we voor de afbraak, nieuw sanitair, centrale verwarming en ventilatie. Door zelf de afbraak te doen leren we het gebouw ook beter kennen om zo eventuele problemen voor te zijn. Voor alle schrijnwerkerij werkten we samen met Tom Heremans van HT Construct. Hij zorgde voor de valse plafonds, inbouwkasten, keukenkasten en een nieuwe laminaatvloer. Elektriciteitswerken, domotica en alarmsysteem werden tot in de puntjes door Altec verzorgd. Energyking zorge op hun beurt voor de installatie van zonnepanelen en airco’s. Als kers op de taart werden de verfwerken uitgevoerd door DBG interieur. Samen hebben we er een mooi project van gemaakt!

bottom of page