top of page

Renovatieproject

Soms kunnen oude leidingen al eens voor lekken zorgen, en meestal blijven kleine lekkages een hele tijd onopgemerkt. Tot het natuurlijk te laat is en het water al voor heel wat schade heeft gezorgd. Dit was ook het jammere geval in dit project.

Door een oude gesprongen leiding in de vloer hadden deze mensen last van opkomend vocht dat in enkele van de ruimtes beneden schade had berokkend. Hierdoor was een renovatie noodzakelijk. We braken de getroffen ruimtes volledig af, legden er nieuwe elektriciteit en vervingen de oude leidingen. Ook de chauffage werd aangepast aan de nieuwe situatie. Er werd nieuwe chape gelegd en nadien werd alles opnieuw door ons gevloerd met tegels. De getroffen muren werden bijgeplakt zodat deze er ook weer fris uit zagen. De badkamer werd volledig vernieuwd, met een nieuw ligbad, nieuwe tegels, en een nieuw mooi badkamermeubel.

 

Deze renovatie werd uitgevoerd in een bewoond huis. Dit wil zeggen dat er voor ons een extra planning element bij kwam kijken. We wouden onze klanten natuurlijk niet te pas en te onpas zonder water of elektriciteit zetten. Maar met een goede communicatie is veel mogelijk!

bottom of page